<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2151045708454053872\x26blogName\x3dAzril++Adzar\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://azriller.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://azriller.blogspot.com/\x26vt\x3d-6779647111680923892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
!! SORRY FOR MY BROKEN ENGLISH !!


Ezrixx - 20 - DTM
Weirdo? Yes I am.

02 May 2016, 11:27 AM
Struggle

ASSALAMUALAIKUM N SALAM SEJAHTERA

Hai...

Actually, there is nothing for me to write. Tapi kehendak hati yang membuak-buak suruh aku tulis something, aku pun on lah laptop aku n create new post. Maka, disinilah aku sekarang. Hahaha...

For those yang tak tahu (kalau ada), aku sekarang sedang STRUGGLE for segulung diploma. STRUGGLE. Saja aku besarkan dan boldkan perkataan tu untuk tunjukkan yang aku betul-betul berusaha untuk diploma ni. It's hurt. Really hurt. Sometime, ade rasa nak stop. Tapi, bila aku fikir-fikir balik, kalau aku nak capai cita-cita aku, aku kena kuat. Wajib. Tempuh semua cabaran yang datang. As people say, kejayaan tak datang bergolek. So, I must work hard for it.

InsyaAllah, kalau aku takde repeat subjek, hujung tahun depan aku akan jadi salah seorang yang diraikan dalam majlis konvokesyen. Yeaaaahhh!!! Tak sabar pulak bila fikir. Memang dari zaman sekolah lagi aku dah berangan-angan untuk konvo ni. Hopefully aku dapat merasainya tahun depan.

After diploma, degree?

Yes.

A big YES!